top of page
Zoeken

De nieuwe info folder

Hier is ie dan: onze nieuwe folder van de stichting Welzijn voor de Hond.


De stichting is ontstaan omdat er in Nederland teveel negatieve en soms onjuiste informatie gegeven wordt over de Brachycefale rassen. De stichting en de website was in eerste instantie bedoeld voor Nederlanders, maar omdat er ook veel aandacht voor is van mensen vanuit andere landen, vertalen we zoveel mogelijk ook in het Engels.
Nederlandse machtige dierenrecht organisaties zijn campagnes begonnen om mensen en de Nederlandse regering te overtuigen om kortsnuitige honden te laten verbieden c.q. uit te roeien, en wij denken dat het niet meer dan normaal is om daar een klein tegengeluid aan te mogen geven.


Op onze website en ook op Instagram/Facebook, kunt u wat artikeltjes lezen en video’s bekijken over belangrijk onderzoek wat gedaan is over het onderwerp BOAS, en er worden ook verschillende diervriendelijke oplossingen t.a.v. BOAS besproken.


We weten dat als deze dierenrecht organisaties erin zullen slagen om de brachycefale rassen te verbieden, er daarna ook andere rassen zullen volgen. Wij denken dat het niet okay is om complete rassen uit te willen roeien, enkel en alleen omdat een (klein) deel daarvan niet helemaal gezond is. Als een diervriendelijke samenleving zullen we echt altijd moeten blijven zoeken naar gezonde fok programma’s en andere gezondheidsbevorderende oplossingen.


Op 3 September 2023, zijn wij aanwezig op de “Bullendag” in Heerjansdam om onze folders uit te delen, en we zullen een klein geschenk hebben voor iedereen die ons volgt op Instagram en zich inschrijft voor de nieuwsbrief van deze website. Tot dan!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gezondheid en het welzijn van je trouwe viervoeter. Daarom is het zeker de moeite waard om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Stichting Welzijn voor de Hond. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste onderzoeken. Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!

Comments


Commenting has been turned off.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates en nieuws.

Thanks for submitting!

bottom of page